Blog van Liesbeth Tettero: 360 graden feedback in de praktijk

Tips bij 360 graden feedback

Nieuw: AI-analyse van 360ºfeedback

Bij 360ºfeedback is een zorgvuldige interpretatie van scores essentieel. Welke signalen ontvang je, vanuit welke hoek, en wat betekenen ze? Zelfs voor doorgewinterde HR-professionals is zo'n analyse een tijdrovende klus. We helpen je een eind op weg met artificial intelligence.

Hoe werkt AI-analyse van feedback scores?

Een versimpelde samenvatting van het proces: Bij het genereren van een feedbackrapport, sturen we geanonimiseerde scores per deelnemerscategorie naar een AI-engine. Die analyseert de resultaten per stelling en levert een samenvatting van circa 200 woorden per thema met suggesties voor interpretatie. Download een voorbeeldrapport >

Natuurlijk vervangt een dergelijke AI-analyse niet het vakkundige advies van een HR-professional. Toch bevatten de gegenereerde passages waardevolle en vooral tijdbesparende aanknopingspunten voor een goed gesprek over feedbackscores. De AI-teksten hebben een positieve insteek met behoedzaam geformuleerde suggesties.

Pro feature

De AI-analyses zijn in te zetten in NL, EN, DE, FR, ES en beschikbaar bij Pro feedbacksessies. Je betaalt er niet extra voor, maar je moet de optie wel eerst activeren in jouw evaluatieprofiel(en).

AVG oké?

We delen géén persoonsgegevens met de AI-engine: geen namen, geen gegevens die te herleiden zijn naar individuen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is daarom niet van toepassing op dit proces.

Neem contact op om te testen.

Auteur

Peter is mede-eigenaar van OntwikkelPlanner. Hij is lead developer, houdt zich bezig met de doorontwikkeling van bestaande systemen en het opzetten van nieuwe projecten.

Stuur een e-mailLinked in profiel